Hoe werkt het?

Een cursus op spuitlicentie.nl is opgebouwd uit 3 onderdelen:

  • Lesstof
  • Toetsing
  • Forum

U doorloopt de cursusonderdelen in chronologische volgorde. Heeft u het eerste onderdeel volledig doorlopen? Dan wordt het volgende onderdeel vrijgegeven enzovoort.

De verschillende onderdelen worden onderstaand nader toegelicht:

Lesstof:

De lesstof bestaat uit 2 of 3 hoofdstukken (afhankelijk van de cursus). De hoofdstukken dienen in chronologische volgorde doorlopen worden. In de hoofdstukken worden theorie en vragen afgewisseld. Met de ‘vorige’ en ‘volgende’ buttons onderaan de pagina navigeert u door het hoofdstuk.

Navitagatie door hoofdstuk

Bekijk de inhoud van een hoofdstuk door op ‘Inhoud’ te klikken. Deze knop vindt u links bovenin het hoofdstuk. Het is op deze manier ook mogelijk te navigeren binnen het hoofdstuk. Let op: U kunt alleen onderdelen bekijken die al doorlopen zijn.

Navitagatie door hoofdstuk

Bent u aan het einde gekomen van het hoofdstuk? Klik dan op ‘Terug naar het cursusoverzicht’. Het hoofdstuk wordt dan gemarkeerd als doorlopen en u keert terug naar de overzichtspagina waar het volgende onderdeel van de cursus wordt vrijgegeven. Als een onderdeel een blauw vinkje heeft, is het afgerond.

Het is ook mogelijk het hoofdstuk tussentijds af te sluiten door op ‘Terug naar het cursusoverzicht’ te klikken. U kunt de volgende keer weer starten waar u gebleven bent.

Terug naar het cursusoverzicht

Toetsing
Zijn de hoofdstukken succesvol doorlopen? Dan wordt de toets vrijgegeven. De toets bestaat uit 24 vragen. Om de toets met succes af te ronden, dient u minimaal een 6,7 te behalen. Heeft u de toets na twee pogingen niet behaald? Dan dient u 1 dag te wachten totdat u een volgende toetspoging kunt doen.

Forum
Is de toets met een minimaal resultaat van 6,7 behaald? Dan wordt het onderdeel Forum vrijgegeven. Per cursus levert u een bijdrage aan minimaal 4 verschillende discussies. U kunt een discussieonderwerp starten of reageren op een openstaande discussie.

De forumbijdragen worden beoordeeld op volledigheid en relevantie door een medewerker van Spuitlicentie.nl. Heeft u uw forumbijdragen gedaan? Ga naar de cursuspagina en vink het vakje (ik verklaar..) aan om uw forumbijdragen als voltooid te markeren.

Forumbijdragen afgerondTerug naar de cursuspagina

U kunt te allen tijde terugkeren naar de cursuspagina door linksboven op de naam van de cursus te klikken.

Terug naar het overzicht


Verlengingspunten

Nadat alle onderdelen succesvol afgerond zijn wordt het verlengingspunt doorgegeven aan Bureau Erkenningen. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bij voldoende studiepunten ontvangt u van Bureau Erkenningen een nieuwe pas.

Laatste wijziging: woensdag, 7 juni 2017, 15:57